Hondengedragsdeskundige

Als gediplomeerd hondengedragsdeskundige ga ik zonder enig oordeel luisteren naar jullie verhaal en hulpvraag, ga ik observeren en veel vragen stellen om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van het probleem. Vervolgens maak ik een plan op maat voor een 1 op 1  traject.

Voor mij is het belangrijk dat niemand zich schaamt en dat een afspraak laagdrempelig gemaakt kan worden. Een intake is uiteraard altijd vrijblijvend.

Waarom geef ik alleen 1 op 1 trajecten?

Ik vind het heel belangrijk om alle aandacht te hebben voor jou en je hond. Je ziet bijvoorbeeld bij hondenscholen dat het vaak in (grote) groepen is, waardoor niet alle tijd en aandacht kan gaan naar jullie en jullie eventuele hulpvraag. Daarnaast is elke hond en elke baas anders, dus er is niet één oplossing wat voor iedereen werkt. Daarom heb ik er heel bewust voor gekozen om alleen 1 op 1 trajecten op maat aan te bieden.

Gedurende het traject trainen we altijd vanuit rust en kunnen we vanuit daar zelf prikkels toevoegen, stapje voor stapje. Net zo lang totdat jullie de situatie samen onder controle hebben.                             

Spreekt dit je aan en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me dan gerust een mailtje of appje.